Наружная реклама в Киеве
Просмотров:  
Пост был изменен: 26 Липня, 2019

Автор: Юлия Гусленко

Як зміни в роботі Google вплинуть на зовнішню рекламу

Політика роботи Google постійно змінюється. Після останніх змін дещо ускладнилася робота з файлами cookie, які є одним з ключових елементів у відстеженні таргетингу і взагалі самої політики пошуку. Це робить роботу маркетологів складнішою, що впливає і на рекламу онлайн. Щоб правильно все прорахувати потрібно більше сил і часу, а це не всіх влаштовує.

Якщо подивитися на весь час розвитку реклами, то спочатку, онлайн реклама була більш дієвою. В першу чергу це залежало саме від того, що можна було відстежити, які пошукові запити якому клієнту більше цікаві. Якщо вести відстеження не по кукі, а по IP-адресі – можуть бути неточності в подачі реклами, адже з одної і тої ж IP-адреси можуть сидіти, наприклад, мама і син – сумнівно, що їх запити будуть схожі. До того ж вони можуть переміщуватися і відстежити куди і коли іноді теж проблематично.

Що ж із зовнішньою рекламою

В цей же час, зовнішня реклама стає більш прогресивною – використовуються різні діджитал технології і мобільні пристрої. Однією з явних переваг такої реклами є те, що її не можна приховати або видалити – якщо вона розміщена, то її видно всім.

Також є можливість розміщувати рекламу більш локально. Наприклад біля бізнес-центрів одну, а біля навчальних закладів – іншу. Розміщувати в залежності від району або інших орієнтирів так, щоб вона максимально охоплювала саме цільову аудиторію.

Додаткова зручність в тому, що деякі рекламні конструкції оснащені різного роду датчиками, мобільними технологіями і додатковою реальністю, яка робить рекламу більш живою і цікавою.

Виходячи з цього, зовнішня реклама стає все більш привабливою і затребуваною для бізнесу. Можливості рекламних носіїв продовжують розширюватися.

Иконка - стоимость

Цена

Длительные и прочные отношения с собственниками бордов позволяют нам предоставить лучшую цену для наших клиентов

Иконка - опыт

Опыт

К подбору плоскостей мы подходим очень тщательно, отбирая самые лучшие «рабочие» плоскости для наших клиентов

Иконка - охват

Охват

Широкая база плоскостей позволяет разместить вашу рекламу на плоскости в любой точке Украины, тем самым максимально создать эффект присутствия вашего бренда

Иконка - гарантии

Гарантии

Работа по договору и с соблюдением всех правил позволяет нам уберечь клиента от неприятных последствий нелегального размещения

Иконка - один подрядчик

Один подрядчик

Общение с 1 менеджером нашего агентства позволяет минимизировать ваши временные затраты на переговоры с несколькими операторами

Иконка - быстрая подборка

Подбока за 1 час

Подборка нужна с сегодня на сегодня? Легко!